Tillbaka

Stora länkhjul

Letar du efter stora länkhjul? Kolla in vårt breda utbud av hjul med hög kapacitet här.

FILTER

Stora länkhjul

Stora hjul

Letar du efter stora länkhjul? WheelsOutlet erbjuder ett brett utbud av stora länkhjul med en hög lastkapacitet på upp till 3000 kg per hjul. Hjulen är lämpliga för att bära stora maskiner, t.ex. har en större diameter och därmed en högre konstruktionshöjd (totalhöjd). Dessutom erbjuder ett större länkhjul en viktig fördel jämfört med sin mindre variant. Stora länkhjul rullar bättre än små och passerar lättare över hinder. Tänk till exempel på trösklar eller gropar. Wielenoutlet har specialiserat sig på stora hjul av hög kvalitet.

Vill du köpa stora länkhjul?

Om du letar efter ett stort länkhjul har du kommit till rätt ställe på Wielenoutlet. När du köper stora länkhjul är det viktigt att ta hänsyn till ett antal faktorer. Du bör till exempel ta hänsyn till följande:

  • Hjulets diameter.
  • Däckets bredd
  • Lastkapaciteten
  • Den totala höjden på hjulet.
  • Typ av hjul
  • Materialet för hjulet

Dessutom hittar du alltid ytterligare specifikationer för hjulet på vår webbplats under produkterna. Här försöker vi ge så mycket information som möjligt om hjulet. Finns den information du vill ha inte med i specifikationerna för hjulet? Då är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, de hjälper dig gärna.

Stora svängbara eller fasta hjul

Förutom stora svängbara hjul erbjuder vi även ett brett sortiment av stora fasta hjul. Dessa hittar du också på sidan. Fördelen med fasta hjul är att de är lättare att hålla i en rak linje. Kombinationen av två länkhjul (bak) och två fasta hjul (fram) garanterar därför en god manövrerbarhet för din applikation.

Frågor eller stora svängbara eller fasta hjul?

Hittade du inte det du letade efter på den här sidan? Eller har du fortfarande frågor till oss? Tveka då inte att kontakta oss. Du kan göra det via e-post, telefon eller under kontorstid via vårt chat-system.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box