Tillbaka

Skottkärrehjul

Vill du köpa ett hjul till din skottkärra? I vårt produktsortiment hittar du bland annat hjul för skottkärror med antiläckage och hjul med axel.

FILTER

Skottkärrehjul

Hjul till skottkärra

Vill du köpa ett hjul för skottkärra? Då har du kommit till rätt ställe på WheelsOutlet! I vårt breda utbud av olika typer av hjul hittar du naturligtvis även skottkärrashjul. Vid trädgårdsarbete är en skottkärra ofta oumbärlig. Ett bra hjul är dock viktigt. Du vill ju trots allt inte ha ett punkterat däck under dina trädgårdsarbeten. Är hjulet på din skottkärra punkterat eller i behov av att bytas ut? Då kan du enkelt köpa ett nytt skottkärrahjul online hos oss.

Byte av hjul för skottkärra

Om hjulet på din skottkärra läcker kan du förstås försöka klistra fast det. På grund av den tunga belastningen på den är detta dock ofta ineffektivt. Att byta ut däcket är då oftast en bättre idé. Vi levererar alla våra skottkärrashjul inklusive axel. Våra hjul är lätta att montera så att du snabbt kan börja arbeta igen! Du kan välja mellan hjul med plast- eller metallfälgar, kullager eller rullager och mellan luft- eller massivdäck.

Hjul för skottkärror med antiläckage

Du känner igen känslan, solen börjar skina igen och det är dags att göra något åt trädgården. Med gott humör tar du ut skottkärran ur skjulet och vad händer? Hjulet har läckt! Det är förstås väldigt irriterande. Som tur är kan du enkelt köpa ett nytt hjul till skottkärran på WheelsOutlet, utan att behöva lämna huset. Och vill du undvika att ha ett läckande hjul igen nästa vår? Då väljer du självklart våra antiläckagehjul för skottkärror! Dessa läckagesäkra hjul är lätta att montera och har en lastkapacitet på upp till 200 kg. Eftersom detta solida skottkärrashjul är tillverkat av specialmaterial kan det inte läcka. Mycket praktiskt när det finns vassa föremål som spikar på marken under ett jobbprojekt.

Köp hjul för skottkärra online

När du behöver ett nytt skottkärrorhjul kan du enkelt beställa det online på WielenOutlet. Om du beställer före klockan 16.00 idag skickar vi ditt skottkärrahjul idag. Vi levererar alltid inom 24 timmar på arbetsdagar och för privatkunder även på lördagar, så att du kan återgå till arbetet med din skottkärra så snart som möjligt. Så beställ ditt skottkärrshjul online direkt!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box