Tillbaka

Rullstolsrullar för fåtöljer

Letar du efter hjul till din fåtölj? Vi har ett brett utbud av rullar till fåtöljer som passar olika golvtyper.

FILTER

Rullstolsrullar för fåtöljer

Rullstolshjul för fåtöljer

Fåtöljhjul är små hjul som fästs på undersidan av en fåtölj eller annan stol. Dessa hjul kan vara ett praktiskt tillägg till alla hem, kontor eller kommersiella utrymmen. De gör det mycket lättare att flytta tunga fåtöljer från plats till plats eller till och med från ett rum till ett annat. De gör det också mycket lättare att "flytta runt" ett bord eller skrivbord. De förhindrar att golvet skadas när du flyttar din fåtölj. Oavsett om du letar efter hjul till din kontorsstol eller din bekväma vilstol hemma, hittar du rätt hjul på WheelsOutlet. Det finns olika varianter att välja mellan.

Rätt hjul till din fåtölj

Vi har ett varierat utbud av hjul för fåtöljer. De flesta hjul är svängbara hjul, som kan vridas i alla riktningar. På så sätt kan du enkelt manövrera din stol. Du kan välja hjul med eller utan broms. Vill du kunna låsa din fåtölj? Välj hjul med broms. Då kan du sitta i din fåtölj utan att den rullar iväg. Viktigt i ditt val av rätt rullar till fåtöljen är att du väljer rullar som är lämpliga för din golvtyp. Hårda golv som laminat, kakel och parkett kräver andra hjul än mjuka golv som mattor eller mattor. Typiskt sett är hårda hjul lämpliga för hårda golv och mjuka hjul för både hårda och mjuka golv. Vårt premium PU-rullhjul är lämpligt för alla golvtyper. Den lämnar inga repor eller ränder på parkettgolv och kan även användas på mattor.

Montering av rullar för fåtöljer

Rullhjul kan monteras på olika sätt. Vi erbjuder rullar till fåtöljer som fästs via ett centralt hål, en toppskiva, en trådstift eller ett stiftfäste. Vilken typ av fastsättning som används beror på vilken typ av stolsben eller bottenplatta din fåtölj har. Under breda träben kan till exempel hjul med en toppskiva fästas.

Köp rullar till fåtöljer

Förutom karmstolsrullar, som ingår i vårt sortiment av möbelrullar, erbjuder vi även bland annat soffbordsrullar, sidobordsrullar och kontorsstolsrullar. Du har också kommit rätt när det gäller hjul för andra användningsområden, till exempel tunga hjul eller ställningshjul. Lankhjul Outlet är en totalleverantör av alla typer av svängbara och fasta hjul. Med vårt fasta sortiment får du alltid kvalitet till konkurrenskraftiga outletpriser.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box