Tillbaka

Hjul för tung belastning

Nylonhjul för tunga transporter är bäst för platta golv inomhus. PU-hjul för tunga transporter är bäst för utomhusbruk och för ojämna golv. Läs mer information nedan.

FILTER

Hjul för tung belastning

Kraftiga hjul

Du kan enkelt köpa tunga hjul online på Länkhjul Outlet. Vi har ett mycket brett sortiment av olika hjul för olika användningsområden. Vi levererar våra hjul till både privatpersoner och företag. Hos WheelsOutlet är du på rätt ställe för alla dina hjul!

Köp olika typer av tunga hjul

Hos Länkhjul Outlet hittar du högkvalitativa tunga hjul med en lastkapacitet på upp till 3 000 kilo per hjul. Våra tunga hjul är lämpliga för tillämpningar som båthyllor och tunga transporter, men också till exempel för att göra flytthundar. Du hittar olika typer av hjul på Länkhjul Outlet, så det finns alltid en typ som passar för din tillämpning.

Kraftiga hjul online i många typer och storlekar.

Det är viktigt att veta vilka tunga hjul som är bäst för din tillämpning. Undergolvet spelar en stor roll här. Om du ska använda den huvudsakligen på plana golv och inomhus ska du välja ett nylonhjul. Nylon tunga hjul har ett lågt rullmotstånd och är mycket slitstarka. Vi erbjuder nylonhjul med en lastkapacitet på upp till 3 000 kilo! Om du huvudsakligen ska använda dem utomhus eller på icke plana golv är det bättre att välja polyuretanhjul. Dessa hjul erbjuder en viss dämpning och plattas inte ut vid långvarig belastning. Naturligtvis har dessa hjul ett något högre rullmotstånd än nylonhjul.

Behöver du hjälp med att välja dina tunga hjul?

Så många människor, så många behov och så många användningsområden, så många olika typer av tunga hjul! Vi förstår att det är svårt att välja rätt hjul online från vårt stora sortiment. Det är därför vi gärna hjälper dig. Är du till exempel inte säker på vilka hjul som är bäst lämpade för den tillämpning du har i åtanke? Undvik då att köpa vilka hjul som helst på nätet och be om råd först! Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor. Det kan du göra via telefon eller e-post. Vårt beslutsstöd kan också hjälpa dig. Vi står också till tjänst för att hjälpa dig med att lägga en beställning. På så sätt kan du alltid enkelt köpa rätt hjul för alla dina tillämpningar!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box