Tillbaka

BAHCO - Klohammare Ergo XL - 450g

  • SKU: BAH-02
  • I lager

kr 326,98 (408,73 Inkl. moms)

  • Leveranstid: 3-5 dagar Tooltip På arbetsdagar – Kolla Leveranstider för mer info!
  • Personlig rådgivning
  • 90 dagars betänketid
  • 2-års garanti

Produktbeskrivning

BAHCO - Klohammare Ergo XL - 450g

Upptäck den oöverträffade prestandan hos BAHCO ERGO™ klohammare med tvåkomponents XL-handtag, utvecklad enligt BAHCO:s vetenskapliga ERGO™-process.

Läs hela produktbeskrivningen

Denna hammare är smidd i ett stycke för extra slagkraft och har en unik design med en speciell yta för slag i sidled i trånga utrymmen. XL-handtaget med två komponenter passar många handstorlekar, och det förlängda handtaget ger fler greppalternativ, t.ex. för tvåhandsarbete eller precisionsarbete. Den optimalt böjda klon gör det lättare att dra ut spikar, och den speciella klodesignen avlägsnar även huvudlösa spikar ännu bättre.

Med en tjockare klo för mer kraft och hållbarhet erbjuder denna klohammare maximal komfort med minimal ansträngning tack vare sin ergonomiska design. Förbättrad slagkraft uppnås genom den optimalt balanserade designen, medan den optimala balansen säkerställer lägre muskelbelastning och mer slagkraft.

Det ergonomiska handtaget ger optimal komfort. Upplev minimala vibrationer tack vare det specialdesignade skaftet och njut av den variabla tvåhandspositionen från det långa gummigreppet. BAHCO ERGO™ klohammare med tvåkomponents XL-handtag erbjuder den perfekta kombinationen av kraft, precision och användarvänlighet för alla jobb.

Specifikationer

Specifications for: BAHCO - Klohammare Ergo XL - 450g

Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BAHCO - Klohammare Ergo XL - 450g

BAHCO - Klohammare Ergo XL - 450g

kr 326,98 (408,73 Inkl. moms)