Tillbaka

Hörselskydd

Det perfekta hörselskyddet under arbete, konserter eller bullriga situationer. Men hörselskydd passar också för tyst koncentration eller för att stänga av från omvärldens buller.

FILTER

Hörselskydd

Hörselskydd

Hörselskydd är mycket viktigt för att skydda dina öron. Oavsett om du arbetar på en byggarbetsplats, går på en konsert eller ett evenemang eller använder hörselskydd för att koncentrera dig är det viktigt att investera i ett bra hörselskydd och det behöver inte alls vara dyrt. Det är så våra hörselskydd från VanderFields visar sig vara. VanderFields hörselskydd finns i olika modeller. Modellerna har olika storlekar på skyddet men alla uppfyller de nödvändiga certifieringarna.

Hörselskydden är enkla och lätta att bära med sig. Dessutom är de hopfällbara, vilket gör dem extra kompakta. Hörselskydden finns i ett stort antal färger.

 

Hörselskydd för barn

Förutom hörselskydd för vuxna erbjuder vi även hörselskydd för barn. Särskilt under exempelvis idrottsevenemang, konserter eller andra bullriga miljöer är det viktigt att skydda barnens hörsel. Hörselskydd erbjuder inte bara en lösning i bullriga situationer, utan ger också lugn och komfort när ditt barn vill koncentrera sig eller till exempel arbetar med skolarbete. Hörselskydd erbjuder också lugn och ro för personer och barn med autism när miljön är livlig.

Hörselskydden för barn finns i olika färger. Men också med roliga tryck som de coola hörselskydden från dinosaurier eller de söta rosa hörselskydden från en enhörning.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box