Tillbaka

BAHCO - Handsåg Ergo Superior - 22"

  • SKU: BAH-01
  • I lager

kr 268,76 (335,95 Inkl. moms)

  • Leveranstid: 3-5 dagar Tooltip På arbetsdagar – Kolla Leveranstider för mer info!
  • Personlig rådgivning
  • 90 dagars betänketid
  • 2-års garanti

Produktbeskrivning

BAHCO - Handsåg Ergo Superior - 22"

Upptäck den ultimata sågupplevelsen med BAHCO ERGO™ Superior™-sågen, speciellt utformad för exakt kapning av gips- och spånskivor.

Läs hela produktbeskrivningen

Denna högkvalitativa handsåg har utvecklats med hjälp av BAHCO:s vetenskapliga ERGO™-process och erbjuder en oöverträffad kombination av ergonomi, balans och prestanda.

Handsågen är idealisk för kapning av medelstora material som trä, skivor och plåtmaterial. NXT-tandningen, en förbättrad efterföljare till den hyllade XT-tandningen, garanterar ett jämnt och exakt snitt utan att kompromissa med skärhastigheten. Det tjockare sågbladet ger högsta stabilitet och precision, medan den speciella beläggningen ger lågt skärmotstånd och skydd mot rost.

BAHCO:s skruvade trekomponentshandtag ger inte bara maximal komfort och minimal ansträngning vid användning, utan kan också användas för att exakt markera 45˚ och 90˚ vinklar. Upplev långvarig skärpa tack vare de unika, extrahärdade NXT-tänderna och njut av ökad stabilitet och exakt kapning. Förenkla kapningsarbetet med den rostbeständiga beläggningen och upplev bekvämligheten med BAHCO ERGO™ Superior™-sågar när du arbetar med medelstora material.

Specifikationer

Specifications for: BAHCO - Handsåg Ergo Superior - 22"

Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BAHCO - Handsåg Ergo Superior - 22"

BAHCO - Handsåg Ergo Superior - 22"

kr 268,76 (335,95 Inkl. moms)

Genom att använda vår webbplats samtycker du till användandet av cookies för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Dölj det här meddelandet Mer om cookies »