Tillbaka

Zwaluw - High Tack Easy - Svart - 290 ml

  • SKU: DENB-19
  • I lager

kr 76,94 (96,18 Inkl. moms)

  • Leveranstid: 3-5 dagar Tooltip På arbetsdagar – Kolla Leveranstider för mer info!
  • Personlig rådgivning
  • 90 dagars betänketid
  • 2-års garanti

Produktbeskrivning

Zwaluw - High Tack Easy - Svart - 290 ml

Zwaluw Easy High Tack - Högkvalitativt och professionellt lim för konstruktion och montering med mycket hög initial vidhäftningsförmåga

Läs hela produktbeskrivningen

Zwaluw Easy High Tack är ett överlägset lim för konstruktion och montering med en exceptionellt hög initial tack. Limmet möjliggör direkt sammanfogning utan ytterligare stöd. Det torkar snabbt samtidigt som det behåller sina elastiska egenskaper, vilket gör det permanent flexibelt. Vidhäftningen av Zwaluw High Tack till de flesta substrat är utmärkt, även utan användning av en primer.

Användning: Zwaluw High Tack är speciellt utvecklat som ett universellt monteringslim och är lämpligt för limning av olika byggnadsmaterial, inklusive sten, betong, speglar, glas, gips, PU, PVC, hårdplast, emalj, keramik, koppar, bly, zink, tenn, aluminium, metaller, legeringar, rostfritt stål och trä.

Hållbarhet: I oöppnad originalförpackning är Zwaluw High Tack hållbar i 18 månader efter tillverkningsdatum, vid förvaring på en torr plats och vid en temperatur mellan +5°C och +25°C.


Specifikationer

Specifications for: Zwaluw - High Tack Easy - Svart - 290 ml

Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zwaluw - High Tack Easy - Svart - 290 ml

Zwaluw - High Tack Easy - Svart - 290 ml

kr 76,94 (96,18 Inkl. moms)