Tillbaka

Milli-max mellanlägg 4mm 100 st - blå

  • SKU: HEE-06
  • I lager

kr 624,96 (781,20 Inkl. moms)

  • Leveranstid: 3-5 dagar Tooltip På arbetsdagar – Kolla Leveranstider för mer info!
  • Personlig rådgivning
  • 90 dagars betänketid
  • 2-års garanti

Produktbeskrivning

Milli-max mellanlägg 4mm 100 st - blå

Fyllningsplattor är till för snabb och exakt utfyllning av läkt och ramverk. Det finns sju tjocklekar, var och en med sin egen färg och förpackad i en praktisk stångförpackning

Läs hela produktbeskrivningen

Milli-Max fyllningsplattor finns i 7 olika tjocklekar från 1 till 10 mm. De används för snabb och exakt fyllning av lister och fönsterkarmar. Men de tunnare plattorna används också ofta som distanser vid limning av plattor, så att fogbredden förblir densamma över hela ytan. Deras praktiska U-form gör dem enkla att placera runt en skruv. På svåråtkomliga ställen kan du använda det praktiska handtaget för att manövrera plattan till rätt plats. Tack vare den höga kvaliteten på formsprutningen är plattan, som tillverkas i Nederländerna, mycket formstabil och har minimala toleransskillnader. Millimax är förpackad som standard i lådor som passar i den praktiska Millimax-dispensern (0793). På så sätt har du alltid olika tjocklekar till hands.

Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Milli-max mellanlägg 4mm 100 st - blå

Milli-max mellanlägg 4mm 100 st - blå

kr 624,96 (781,20 Inkl. moms)

Genom att använda vår webbplats samtycker du till användandet av cookies för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Dölj det här meddelandet Mer om cookies »