Tillbaka

Toggler - Hålväggsplugg - TB (20 stycken)

  • SKU: TOG-01
  • I lager

kr 60.592,- (75.740,- Inkl. moms)

  • Leveranstid: 3-5 dagar Tooltip På arbetsdagar – Kolla Leveranstider för mer info!
  • Personlig rådgivning
  • 90 dagars betänketid
  • 2-års garanti

Produktbeskrivning

Toggler - Hålväggsplugg - TB (20 stycken)

Toggler hålväggsplugg TB är perfekt för infästning i hålväggar och skivmaterial med tjockleken 9,5-12,5 mm. Du kan montera den snabbt och säkert med det medföljande röda stiftet. De stora antirotationsvingarna förhindrar att pluggen roterar med dig när du

Läs hela produktbeskrivningen

Toggler hålväggsplugg TB är idealisk för säker fastsättning av föremål i hålväggar och skivmaterial, t.ex. gipsskivor från 9,5 till 12,5 mm tjocklek. Du kan montera pluggen snabbt och enkelt med det medföljande röda stiftet. Tack vare den breda stödytan bakom skivan ger pluggen ett stabilt grepp. Den här pluggen passar alltid, förutsatt att det finns minst 17 mm utrymme bakom väggen, och tack vare de generösa antirotationsvingarna förblir pluggen stabil när du skruvar i en skruv. 9 till 13 mm hålväggsplugg är robust, tål stötar och vibrationer och kan bära upp till 70 kg. Det gör den perfekt för montering av lätta till medeltunga föremål som t.ex. tavelramar, speglar, köksskåp och klädhängare. Du kan säkert fästa föremålet med helgängade skruvar med en tjocklek på 3,5 till 6,0 mm och en längd på minst 26 mm, plus materialets tjocklek. De helgängade skruvarna kan vridas in och ut upprepade gånger utan att tappa greppet. Använd ett borr med ø 8 mm för borrning. TB-Hollewand-pluggarna finns i förpackningar om 6, 20, 40 och 100 och känns lätt igen på sin orange färg.

Specifikationer

Specifications for: Toggler - Hålväggsplugg - TB (20 stycken)

Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Toggler - Hålväggsplugg - TB (20 stycken)

Toggler - Hålväggsplugg - TB (20 stycken)

kr 60.592,- (75.740,- Inkl. moms)

Genom att använda vår webbplats samtycker du till användandet av cookies för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Dölj det här meddelandet Mer om cookies »