Tillbaka

Nylonhjul / Polyamidhjul

Nylonhjul är mycket hårda och är perfekta för användning på jämna och hårda underlag. Nylonhjulen i vårt sortiment är av utmärkt kvalitet och håller i åratal. Vi har olika typer av nylonhjul i vårt sortiment.

Nylonhjul / Polyamidhjul

Lankhjul-Outlet.se är också det bästa stället för nylonhjul. Nylonhjul är mycket hårda och är perfekta för användning på jämna och hårda underlag. Nylonhjulen i vårt sortiment är av utmärkt kvalitet och håller i åratal. Vi har olika typer av nylonhjul i vårt sortiment.

Olika typer av nylonhjul.

För det första kan du naturligtvis köpa både länkhjul av nylon och fasta länkhjul av nylon hos oss. Du kan också beställa enskilda hjul, vilket är praktiskt om ett hjul går sönder och du vill byta ut det. Du kan också välja mellan nylonhjul med kullager och nylonhjul för tung belastning. Nylonhjulen med kullager är väldigt nötningsbeständiga, har hög bärvikt och bra rullmotstånd , och som de flesta nylonhjul är de speciellt lämpade för jämna underlag. Nylonhjulen för tung belastning är, som namnet antyder, passande för att transportera tunga laster. Dessa hjul har en bärvikt på upp till 1300 kilo per hjul och passar för olika väldigt tunga laster.

 

Att köpa länkhjul av nylon online

Behöver du nylonhjul? Du kan enkelt beställa dem online på Lankhjul-och-hjul-outlet.se! Vi älskar också att hjälpa dig att göra rätt val och älskar att ge dig råd om de rätta hjulen för din applikation. Du kan alltid kontakta oss för mer information eller om du har några frågor. Om du beställer före 16:00 kommer de att skickas samma dag.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vi vill placera cookies på din dator för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Är detta ok? Ja Nej Mer om cookies »