Tillbaka

Hjul för tung belastning

Hjul för tung belastning

Hjul för tung belastning är, som namnet antyder, passande för att transportera tunga laster. Lankhjul-Outlet.se har tunga länkhjul av utmärkt kvalitet med en bärvikt på upp till 3 000 kilo per hjul, de är lämpade för applikationer som cementblock och tung transport, men kan också användas till rörliga vagnar. Vi har olika typer av hjul för tung belastning, så det finns alltid ett som passar din applikation.

Olika typer av hjul för tung belastning

Det är viktigt att veta vilka hjul för tung belastning som passar bäst för din applikation. Underlaget är väldigt viktigt för detta. Om du huvudsakligen kommer att använda dem för jämna golv och inomhus, då väljer du nylonhjul. Nylonhjul för tung belastning har ett lågt rullmotstånd och är nötningsbeständiga. Vi har nylonhjul för tung belastning som har en bärvikt på upp till 3000 kilo! Om du huvudsakligen använder dem utomhus eller på ojämna golv är polyuretanhjul ett bättre val. Dessa hjul ger viss dämpning och plattas inte ut på grund av långvarig belastning. Naturligtvis har dessa hjul något högre rullmotstånd än nylonhjul.

Köp våra nylonhjul för tung belastning direkt online

Om du behöver nya hjul för tung belastning kan du enkelt beställa dem online på Lankhjul-och-hjul-outlet.se. Om du har frågor, eller inte vet vilka hjul för tung belastning som passar bäst för ditt ändamål, kan du alltid kontakta oss. Vi älskar att hjälpa dig hitta rätt hjul för tung belastning!! Du kan också enkelt göra en beställning. Om du behöver högre bärvikt kan vi tillhandahålla det på begäran. Beställningar före 16:00 skickas idag!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vi vill placera cookies på din dator för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Är detta ok? Ja Nej Mer om cookies »