Tillbaka

Gummihjul

Gummihjul är ett av de billigaste hjulen. Gummihjulen är lämpliga för många applikationer inomhus och utomhus. Vårt sortiment har olika typer. Se nedan.

Gummihjul

Lankhjul-Outlet.se ör också rätt plats för att beställa gummihjul. Våra gummihjul är lämpliga för olika applikationer och är naturligtvis av bästa kvalitet. Naturligtvis kan du välja mellan fasta länkhjul i gummi och andra länkhjul i gummi med olika monteringsalternativ. Vi har även många olika typer av länkhjul i gummi.

Olika typer av länkhjul i gummi

I vårt sortiment har vi många olika typer av länkhjul i gummi. Vi har gummihjul där hjulkroppen är av plast. Dessa är utrustade med standardgummi (85° Shore A) och har utmärkta rullningsegenskaper på ojämna markytor med trösklar. Dessa hjul är nötningsbeständiga och lämpliga för temperaturer mellan -20 och +80°C. Dessa hjul är i särklass den mest ekonomiska lösningen. Vi har också gummihjul där hjulkroppen är av stål. Dessa länkhjul av gummi har en högre bärvikt än gummihjulen som använder en hjulkropp av plast. De är gjorda av samma gummi och har också utmärkta rullningsegenskaper. En nackdel med gummihjul är att de i allmänhet kan lämna streck på sårbara och ljusa golvytor, samt ge av en gummilukt i små utrymmen. Om du vill förhindra detta kan du välja våra grå gummihjul, möbelhjul eller utrustningshjul. Om du vill använda länkhjul av gummi inomhus, välj våra luktfria gummihjul!

Beställ gummihjul online

Om du behöver länkhjul av gummi kan du enkelt beställa dem online på Lankhjul-och-hjul-outlet.se! Lägg din beställning före 16:00 så ser vi till att den kommer att skickas idag, så du kommer alltid att ha gummihjulen inom 3-5 dagar. Om du har frågor eller behöver råd kan du alltid kontakta oss.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vi vill placera cookies på din dator för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Är detta ok? Ja Nej Mer om cookies »