Tillbaka

80 mm länkhjul - 80 mm fast hjul och andra 80 mm hjul

Nedan finns alla våra 80 mm länkhjul och 80 mm fasta hjul. Hjulen finns i många former och storlekar. Se nedan för mer information om diametern på hjulet.

FILTER

80 mm länkhjul - 80 mm fast hjul och andra 80 mm hjul

Vilken diameter behöver jag?

80 mm länkhjul och 80 mm fast hjul har en hjuldiameter av 80 mm. Detta är diametern på själva hjulet, om du väljer ett 80 mm länkhjul eller 80 mm fast hjul, har du ett val av olika material för hjul, länkhjul eller fasta hjul med olika belastningskapacitet eller olika bygghöjder.

Vilken är den totala höjden av ett hjul eller fast hjul?

Den totala höjden av ett 80 mm hjul eller 80 mm fast hjul anges i specifikationerna som 'bygghöjd'. Så detta är storleken från botten av hjulet till toppen av den övre plattan eller det centrala hålet.

När väljer du ett 80 mm länkhjul eller 80 mm fast hjul?

För att veta vad skillnaden är mellan ett 80 mm länkhjul och ett 80 mm fast hjul, måste du först veta exakt vad detta innebär. Ett fast hjul är ett hjul som inte roterar i önskad riktning. Så de kan bara åka framåt eller bakåt. Det är där det skiljer sig från ett länkhjul, som kan rotera horisontellt 360 grader runt en fast montering.

Råd för rätt hjul

Naturligtvis vill vi att du köper rätt hjul! Om du har några frågor eller behöver råd kan du ringa, mejla, WhatsApp eller ställa frågor till oss via supporten. Du kommer då nästan omedelbart få rätt expertperson och rätt råd.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vi vill placera cookies på din dator för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Är detta ok? Ja Nej Mer om cookies »