Tillbaka

Apparathjulen

Apparathjulen

Apparathjulen
På Länkhjul-Outlet är du också på rätt plats för enhetshjul eller vagnshjul. Oavsett om du vill ge dina tv-möbelhjul eller flytta en annan möbel med utrustning hittar du rätt utrustning eller vagnshjul hos oss. Dessa hjul är utrustade med skyddskåpor som förhindrar upptag av tråd och hår så mycket som möjligt. Våra enhetshjul har ett bredare slitbana än vagnhjulen och har därför också en större bärförmåga. De är därför också lämpliga för tyngre enheter som du vill kunna flytta.

TV-möbelhjul och mer
Våra enhetshjul används ofta under ett TV-skåp eller TV-skåp. Dessa hjul är gjorda av grått gummi som inte lämnar några märken på golvet. Hårdheten hos enhetens hjul är mellan gummihjul och hårdplasthjul. I.v.m. nuvarande mjukgörare, kontakta oss om du har ett sårbart trägolv. Kombinationen av kullager och gummi garanterar brusreducering, vilket gör våra enhetshjul också extremt lämpliga på sjukhus och vårdcentraler.

Vilka enhetshjul ska jag köpa?
Tycker du att det är svårt att välja mellan våra enhetshjul? Vi hjälper dig gärna med det. Först och främst är det viktigt att veta hur ofta du flyttar enheten (eller möblerna som den placeras på). När du väljer två fasta hjul och två hjul kan du enkelt köra rakt och när du väljer fyra hjul kan du manövrera lättare till exempel ett hörn. Enhetshjulen som du hittar på den här sidan passar främst för något tyngre vikter. Dela alltid den totala vikten på din enhet eller möbler med 3 istället för 4. Ibland är golvet inte jämnt och belastningen är inte jämnt fördelad på alla hjul. Om det gäller lätt utrustning eller möbler kan du också välja våra vagnshjul till exempel. Det här är också kullager med hjul med grått gummi, precis som på hjulen. Om du har gjort ett val kan du enkelt beställa enhetshjulen online i vår webbshop. Om du har några frågor om våra enhetshjul kan du alltid kontakta oss.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vi vill placera cookies på din dator för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Är detta ok? Ja Nej Mer om cookies »